Voorstelling Rimpelingen ”de kunst van het ouder worden”

Op vrijdagmiddag 1 juni speelt de voorstelling Rimpelingen in het Marcuscentrum. In Rimpelingen ontmoeten vier bewoners uit een Utrechtse wijk elkaar op een toneelvloer. Ze vertellen over vroeger en nu, over hun jeugd in Nederland of Marokko. Over fysieke problemen, opnieuw verliefd worden en het verliezen van een partner. Over het verschil tussen eenzaamheid en alleen zijn, over levenslustig en levensmoe zijn. Ze leren elkaar steeds beter kennen. Achter de gevels zitten de anderen. Zij komen de deur niet meer uit. Ze zijn onzichtbaar geworden.

Rimpelingen is onderdeel van het project ‘Levenslust’ en kwam tot stand in samenwerking met GG&GD Utrecht, Indigo en Portes. In dit project staat het behoud van Levenslust bij het ouder worden centraal. Daarom is er op 1 juni niet alleen een toneelstuk, maar ook een nagesprek gepland. Hierin wordt met bezoekers nog een klein uurtje nagepraat over de thema’s in de voorstelling. Dit alles onder het genot van een gratis hapje en drankje.
In het kader van het project Levenslust ontvangt elke bezoeker na de voorstelling bovendien de gids “Iedereen maakt zijn eigen beeld” met daarin een wegwijzer met praktische adressen op het gebied van zorg en welzijn in Hoograven.

 

De regie van het stuk is in handen van Donna Risa, terwijl de tekst werd geschreven door Malou de Roy van Zuydewijn.

Informatie over de voorstelling:

Datum: Vrijdag 1 juni 2012
Ontvangst: 14.30 uur met koffie/thee
Voorstelling:15.00 – 16.45 uur

Locatie: Marcuscentrum
Adres: Wijnesteinlaan 2
Toegang (inclusief consumptie): €2,00 / €1,00 voor U-pas houders.

Voorverkoop kaarten: Buurthuis de Barkel/de Tol, Jan van Arkelstraat 55-59 of reserveren via Stut Theater: reserveren@stut.nl / 030-2311801

Kijk voor meer informatie op www.stut.nl

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten