Groot onderhoud verkeersplein Laagraven

De gemeente Utrecht werkt het weekend van 25, 26 en 27 mei 2012 aan het verkeersplein Laagraven; het verkeersplein bij de Waterlinieweg en de Laagravenseweg. Het verkeersplein is deze dagen beperkt toegankelijk, dus houdt rekening met omleidingen en extra reistijd.

 

Werkzaamheden
Het wegdek van het verkeersplein is verouderd en moet worden vervangen. Ook worden er duikers vervangen: betonnen buizen onder het wegdek door. Hiervoor moet het asfalt worden verwijderd.

Planning
Het werk start vrijdag 25 mei om 23.00 uur en duurt tot maandag 28 mei 9.00 uur.

Afsluitingen
Het verkeersplein is gedurende de werkzaamheden zeer beperkt toegankelijk.

Afgesloten zijn:
De verbinding Laagravenseweg (N408) richting Utrecht en A12 tussen de Ravensewetering en verkeersplein Laagraven.

De Waterlinieweg richting Hoograven en Lunetten, tussen het verkeersplein Laagraven en de afrit Lunetten/Hoograven.

 

Omleidingen
Verkeer vanuit Nieuwegein wordt omgeleid via de Plettenburgerlaan, Structuurbaan, Symfonielaan, A.C. Verhoefweg naar de oprit van de A12.

Verkeer vanuit Houten richting de Laagravenseweg wordt omgeleid via de Rondweg, De Staart, oprit A27 richting Utrecht knooppunt Lunetten.

Verkeer richting Hoograven/Lunetten wordt omgeleid via de A12, afrit 17 (transferium Westraven), Europalaan, Beneluxlaan, Socrateslaan en ’t Goylaan.

 

Meer weekenden
Gemeente Utrecht werkt tot aan september in vijf weekenden aan verkeersplein Laagraven. De weekenden waarin wordt gewerkt, zijn de weekenden waarin de minste overlast wordt verwacht. U wordt per weekend van tevoren geïnformeerd over de afsluitingen. Het eerstvolgende weekend waarin wordt gewerkt is 8, 9 en 10 juni.

 

Meer informatie
Wilt u meer informatie over de werkzaamheden dan kunt u contact opnemen met de projectleider, de heer J. Anderson via telefoonnummer 030 – 286 00 00.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten