HOTZO jubileert en organiseert kennismakingsdag

altDe zzp-vereniging HOTZO (Hoograven, Tolsteeg, Bokkenbuurt, Rotsoord en Lunetten) bestaat binnenkort twee jaar en organiseert ter gelegenheid van dat jubileum een matchmakings event voor bedrijven, organisaties, instellingen en zelfstandig ondernemers in Utrecht Zuid.  Tijdens deze kennismakingsmiddag staat ‘elkaar keren kennen’ voorop, maar er wordt ook gekeken naar hoe alle partijen in de wijk eventueel op de lange termijn van elkaar kunnen profiteren. Op deze wijze wordt samen aan een kennisintensieve wijk gewerkt en draagt dit bij aan een duurzame economie.

Tijdens het event presenteert HOTZO bovendien een plattegrond met alle aangesloten professionals, zodat het bedrijfsleven en de organisaties in de wijk Utrecht Zuid de leden eenvoudig kunnen vinden. Doel is dat potentiële opdrachtgevers in de toekomst HOTZO-leden benaderen in plaats van consultants, tekstschrijvers, vormgevers, coaches, trainers, fotografen, en dergelijke van buiten Utrecht.

Informatie over aanmelden en het programma vindt u op www.hotzo.nl. Inschrijven kan tot 17 mei. Voor eventuele vragen en opmerkingen, kunt u contact opnemen via administratie@hotzo.nl, t.a.v Marion Beltman of Audrey Breijman.

Garage “Auto Boll BV” is te vinden aan de Helling 5, Utrecht. Er is beperkt parkeergelegenheid bij Garage Boll. Gelieve hier rekening mee te houden. Openbaar vervoer of per fiets/lopend is aan te raden.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten