Voortgang Project De Trip, Rotsoord

In 2010 heeft Jebber het terrein van De Boo Bouwmaterialenhandel aan de Briljantlaan verworven. Doel: het voormalig bedrijventerrein transformeren tot een levendig gebied met starterswoningen en creatieve bedrijvigheid. Inmiddels draagt het project de naam “De Trip”. De naam refereert aan de erven Trip, die in 1820 eigenaars werden van het terrein.

Op 22 maart jl. heeft de Gemeenteraad het stedenbouwkundig programma van eisen ten behoeve van de nieuwbouw vastgesteld. De komende maanden wordt het stedenbouwkundig plan afgerond en start Jebber met het ontwerp van de gebouwen. Tevens zal de gemeente de bestemmingsplanprocedure opstarten. Ondertussen kan het startsein worden gegeven voor de sloop van de bestaande loodsen en kan het terrein bouwrijp worden gemaakt. Aankomend najaar wordt op het terrein alvast tijdelijke huisvesting geplaatst: bedrijfsruimte voor creatieve (startende) ondernemers, horeca en vier startersappartementen. Kijk voor meer informatie over Project De Trip op of Jebber op www.jebber.nl 

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten