Olympiërs van Triton pakken goud bij Wereldbeker Belgrado

Roeister Roline Repelaer van Driel en stuurvrouw Anne Schellekens hebben zondag 6 mei met de Nederlandse Vrouwen Acht goud veroverd. Op de wereldbekerwedstrijden in Belgrado bleef de boot haar tegenstanders van start tot finish voor.

Roline Repelaer van Driel en Anne Schellekens zijn beiden lid van de Utrechtsche Studenten Roeivereniging Triton. Deze zomer zullen zij als onderdeel van de Vrouwen Acht de Nederlandse eer verdedigen tijdens de Olympische Spelen in Londen. De prestatie van dit weekend beloofd in dat opzicht veel goeds!

Ook Triton roeier Kaj Hendriks leverde een goede prestatie in Belgrado door een 5e plaats te behalen in de finale van de vier-zonder-stuurman. Zaterdag was de Nederlandse boot nog het snelste in de 2e serie van de halve finale.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten