Taalcoaches gezocht!

De ISKB is een professioneel geleide vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor de Utrechtse multiculturele samenleving door taal en meer. Binnenkort start er weer een introductiecursus voor nieuwe taalcoaches. Onze projecten VOP en MOP maken het mogelijk dat ruim 250 vrouwen en 130 mannen van niet Nederlandse afkomst per week worden ondersteund bij het leren van de Nederlandse taal. Een effectieve en positieve bijdrage aan de integratie die net dat verschil maakt!

Wil je als taalcoach ook meedoen aan deze vorm van uitwisseling met een investering van 1,5 uur per week? Dan word je tijdens de cursusdag voorbereid om les te geven aan één of meerdere cursisten. Na de cursus krijg je intensieve begeleiding in de taalontmoeting, deskundigheid op het gebied van het leren van een vreemde taal en taalmaterialen in alle niveaus. Wil jij ook mee(r) doen met taal? Neem contact op via: jessica@iskb.nl of bel 030-2947594.

Cursusdatum: 15 mei tussen 10.00 – 17.00 uur. Het adres is Keulsekade 20 te Utrecht. Aanmelden is verplicht. Meer informatie op www.iskb.nl.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten