‘Utrecht in Liedjes’ een ware liefdesverklaring aan de stad

Rasechte Utrechter Henk Westbroek toert tussen 19 april tot 2 juni met zijn  voorstelling ‘Utrecht in liedjes’ door de Utrechtse wijken. Op 26 mei treedt hij op in De Musketon. Zijn show is een ode aan de stad en ondersteunt de campagne voor het binnenhalen van de titel ‘Utrecht Culturele Hoofdstad van Europa 2018″.

Omdat Henk in de loop der jaren in vrijwel elke Utrechtse wijk woonde is er bijna geen wijk te noemen waarin geen liedjes geboren zijn. Daarom is het zo leuk dat hij in de feestelijk aanloop naar het jaar 2018 – waarin Utrecht hopelijk de Culturele hoofdstad van Europa is –  in tien Utrechtse wijken liedjes komt zingen en spelen die in deze wijken zijn ontstaan.

Kaarten

Henk trad de laatste vijftien jaar maar twee keer in zijn eigen stad op. Dat gaat hij nu in een keer goedmaken. Wanneer en waar  ‘Utrecht in liedjes’ te zien, vind je op de speellijst via www.zimihc.nl. Daar kun je ook kaarten a €10 p.p. bestellen.

Laat in woord en/of  beeld zien dat je steun geeft aan Utrecht Culturele hoofdstad van Europa in 2018 en maak kans op 2 gratis kaarten voor ‘Utrecht in Liedjes’. Stuur je mail naar Utrecht2018@utrecht.nl en kijk voor inspiratie op www.utrecht2018.nl .

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten