Politie ontruimt illegaal caravankamp op Rotsoord

De politie heeft gisteren een illegaal caravankamp op Rotsoord ontruimd. Volgens de gemeente Utrecht was de situatie op het kampje gevaarlijk en onhygiënisch. Er verbleven vier Oost-Europeanen op het kampje.

De bewoners van het kampje hadden elektriciteit afgetapt van de nabijgelegen school Het Rotsoord en volgens de politie hingen de elektriciteitsverbindingen met 220 volt open en bloot op het terrein. Daarnaast was er geen toilet en deden de bewoners hun behoeften in een kuil op het terrein.

De woordvoerder van de gemeente laat weten dat de bewoners op de een of andere manier opgevangen zullen worden. “We laten ze niet onder de sterrenhemel slapen.” (deStadUtrecht.nl)

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten