Tafeltennistoernooi voor jongeren

Tafeltennis is steeds populairder bij jongeren, toch weten zij de weg naar de tafeltennisvereniging vaak niet te vinden. JoU en SVE organiseren daarom op 2 mei een tafeltennistoernooi voor 100 jongeren uit Utrecht.  “Ik wist niet eens dat hier een vereniging zat”, geeft één van de jongeren uit Hoograven aan. Daarnaast spelen afstand, geld, een drukke agenda en het imago van de sport een belangrijke rol bij het geen lid worden van de tafeltennisvereniging.

Tafeltennisvereniging SVE maakt lid worden voor jongeren laagdrempelig. Zo is er de mogelijkheid om drie keer gratis te komen kijken, krijgen U-pashouders hoge kortingen en organiseren zij met JoU dit toernooi om de jongeren kennis te laten maken met de sportvereniging.

Jongeren vanaf 12 t/m 23 jaar kunnen meedoen, in categorieën naar leeftijd en voor meiden. De nummers 1 winnen een jaar lang gratis tafeltennissen.

Inschrijven voor het toernooi kan bij de jongerenwerkers in alle Utrechtse wijken.

Voor JoU is dit toernooi niet alleen een doel, maar ook een middel. Sport verbindt, sporten bevordert een gezonde leefstijl en sporten helpt om de jongeren weerbaar te maken. Zo komen jongeren er ook achter wat ze wel en niet leuk vinden en waar hun kwaliteiten en talenten liggen die ze vervolgens verder kunnen ontwikkelen.

 

Over JoU

JoU werkt in de leefwereld van de jongeren en gaat uit van de kracht die zij zelf hebben en die ook in hun omgeving aanwezig is. Dit betekent dat het gezin, de school, de sport- en cultuurclubs en de openbare ruimte deel uit maakt van het werkgebied van JoU. JoU wil nadrukkelijk de brug slaan naar de samenleving en bemiddelen tussen jongeren en de hen omringende wereld.

 

Over SVE

SVE bestaat sinds 1963 en telt ruim 160 leden van verschillende nationaliteiten waarbij de leeftijden variëren van 7 tot 70 jaar. De vereniging heeft 13 seniorenteams en 8 jeugdteams. SVE is gevestigd in sportpark Loevenhoutsedijk. In het clubgebouw kunnen permanent 12 tafels staan en wordt volledig onderhouden en gerund door vrijwilligers.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten