Informatieochtend over Nieuw beleid WMO-voorzieningen

Portes Zuid, Axioncontinu en GG&GD organiseren op dinsdag 24 april a.s. om 09.30u in Dienstencentrum de Barkel, Jan van Arkelstraat 59, een  informatieochtend over Nieuw beleid en nieuwe veranderingen in de WMO. Op deze bijeenkomst krijgt u voorlichting van Hans Schut, voorlichter van de Gemeente Utrecht. Aan de orde komen o.a. de nieuwe vervoersregelingen, hulp bij huishouden, rolstoelen, woonvoorzieningen, eigen bijdrage enz. Ook is er voldoende ruimte voor vragen en discussie. De bijeenkomst is gratis. Contactpersoon: Jan Bloemkolk, 030-2886060.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten