De zomer komt eraan: vegen in speeltuin ’t Raafje!

altWerkgroep ’t Raafje heeft er weer zin in. Met de zomer in aantocht heeft het enthousiaste groepje buurtouders weer een Zomerfeest, een kinderrommelmarkt en een aantal veegdagen gepland. Het Zomerfeest – thema Hawai –  staat voor 30 juni op de agenda, terwijl de rommelmarkt op 15 september plaats zal vinden. Met de veegdagen hoopt de werkgroep de kinderen een schone en veilige speeltuin te bieden. De veegbeurten vinden plaats op 14 april (aanstaande zaterdag!), 12 mei, 23 juni, 18 augustus en 8 september, steeds tussen 10.00 en 12.00 uur. De werkgroep zorgt voor bezems, koffie en koek. Wie op de hoogte wil blijven van ’t Raafje kan een mailtje sturen naar traafje@hotmail.com

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten