Buurtavonden 20 en 27 april in de Rietveldbuurt in Hoograven-Zuid

De Bewonerscommissie Hoograven-Zuid nodigt buurtgenoten uit voor een tweetal bijeenkomsten. De eerste vindt plaats op vrijdag 20 april onder de titel: ‘Hoe was het hier toen? Foto´s en verhalen over de Rietveldbuurt (Hoograven-Zuid) van vroeger’. Op vrijdag 27 april vindt de tweede bijeenkomst plaats met als onderwerp ‘Hoe is het hier nu? Gesprekken en filmpjes over Hoograven-Zuid van nu’. Buurthuis Ravelijn is op beide avonden plaats van handeling. De aanvang is 20.00 uur, de zaal is open vanaf 19.30. Voor een hapje en drankje wordt gezorgd.

 HoeWasHetHierToenHoeIsHetHierNU

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten