Bingo in Buurthuis Ravelijn

Donderdag 5 April organiseert Nicolien Vink wederom een Bingo-middag in Buurthuis Ravelijn. De zaal gaat open om 13.00 uur, de Bingo start om 13.30 uur. Het buurthuis is toegankelijk voor rolstoelen en scootmobielen, voor slechtziende mensen zijn er speciale bingokaarten. Koffie en thee zijn gratis en datzelfde geldt voor de laatste bingo-ronde.  Overigens kost een gewone bingokaart slechts 30 cent, dus daar hoeft u het niet voor te laten!

Locatie: Buurthuis Ravelijn, Hooft Graaflandstraat 2a, Utrecht  (tel: 030-2883234)

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten