Rommelmarkt Scouting Hoograven

Eind maart, om precies te zijn 31 maart, organiseert Scouting Hoograven van 10.00 tot 14.00 uur weer de jaarlijkse rommelmarkt. Te koop zijn: curiosa, meubels, elektra, huishoudelijke artikelen, kleding, glas & aardewerk, boeken & platen, speelgoed en nog veel meer. Ook kan er worden deelgenomen aan het Rad van Avontuur, met vele mooie prijzen, en voor de kleintjes is er een schminkhoek. Heeft u zelf nog spullen over dan kunt u contact opnemen met Rommelmarkt@ScoutingHoograven.nl  of 030 – 2885586; dan wordt met u een afspraak gemaakt om deze bij u op te komen halen. Voor meer info: www.ScoutingHoograven.nl

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten