Gezocht: mensen die in hun schuurtje of garage werken

Anna Brecht Veenstra is voor Utrecht Manifest (een tweejaarlijks evenement op het gebied van social design) op zoek naar mensen, die werken in hun schuurtje of garage. Veel mensen gebruiken hun schuur of garage als werkplek om te ontwerpen, knutselen, ontwikkelen, onderzoeken, handwerken of om muziek te maken. In het kader van het Nieuwe Werklandschap, dat onderdeel uitmaakt van Utrecht Manifest, doet Anna in de wijk Hoograven onderzoek naar deze handige mensen. Wie zijn zij en wat zijn hun drijfveren en vaardigheden? Anna komt graag in contact met deze mensen: wie het leuk vindt om mee te werken kan een mailtje sturen naar annabrechtje@hotmail.com

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten