Logeeradressen gezocht

BellenblazenBijna alle kinderen vinden uit logeren gaan een feest. Voor kinderen met een beperking geldt dit net zo goed, maar is logeren vaak minder vanzelfsprekend. Ook voor hun ouders kan het fijn zijn om even de zorg uit handen te kunnen geven, tijd aan zichzelf of aan andere gezinsleden te besteden. Vrijwilligersorganisatie Handjehelpen zoekt gezinnen in Utrecht waar kinderen met een beperking welkom zijn. Voor een nachtje, of een weekend per maand. Net wat u wilt en wat de logé vraagt. Mensen die zich aanmelden als logeeradres worden door Handjehelpen gescreend.

Meer weten? Kijk op www.hhru.nl, stuur een mailtje naar logeeropvang@hhru.nl of bel 030-2632950.

 

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten