ELLE Decorationdag in Toonkamer

Op 18 maart zal wederom de ELLE Decoration Dag plaatsvinden in Toonkamer, rotsoord 3 te Utrecht. Het thema is Colourfuture. Toonkamer en ELLE Decoration bieden een uitgebreid programma, waarbij voor ieder wat wils te vinden is.

alt·         Kleur- en interieur advies van experts. De hele dag door kunt u aanschuiven voor gratis kleur- en interieur advies door verschillende experts. Neem uw foto’s en plattegronden mee!

·         Lezing Flexa ColourLab. Tijdens deze lezing wordt uitgebreid toegelicht wat de nieuwe kleuren en trends op woongebied zijn.

·         Het meubelmerk Gelderland zal tijdens de ELLE Decorations dag meubelstoffencoupons verkopen. De opbrengst gaat naar Energy4 all. De Stichting Energy4All zet zich in voor kinderen met een energiestofwisselingsziekte. Dit doen zij door meer aandacht te vestigen op de ernst van deze ziekte en geld in te zamelen voor onderzoek.

·         Het meubelmerk Spectrum verkoopt alleen tijdens de ELLE Decoration dag a.s. zondag 18 maart in Toonkamer woonaccessoires, zoals de vaas Parade en de Tromp kandelaar (zie foto links).

·         Speciaal voor de ELLE Decoration dag zal het meubelmerk PerLei in Toonkamer woonaccessoires verkopen. De bijzonder vormgegeven Bottle kandelaars komen uit de collectie van PerLei.

 ·         Ontwerper Peter van de Water introduceert tijdens de ELLE Decoration dag a.s. zondag 18 maart zijn nieuwste ontwerp de Slide lamp, die hij ontwikkelde voor PerLei.

 ·         Gerard van den Berg zal,  tijdens de ELLE Decoration dag a.s. zondag 18 maart, in de stand van Label tonen hoe het proces verloopt van schets tot definitief ontwerp.

 Ook aan de inwendige mens is gedacht. Op verschillende plekken in het pand zijn volop lekkere hapjes, soepen en broodjes te koop, in het thema kleur. Zoals het bijzondere eten van Keukenconfessies, de lekkere koffie van Paletti en/of  de lekkere taartjes van Bakbar. Voor €12 koopt u een knipkaart, waarmee u bij alle eet- en drinkstandjes terecht kunt.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten