Treinviaduct Bleekstraat verzakt

Treinviaduct over de Bleekstraat is bij werkzaamheden verzakt

 

Zaterdag 10 maart is Colijn druk bezig geweest met het plaatsen van ondersteuning. De trafficcontroler, die een dienst draaien van 12 uur, moesten veel mensen via de omleidingsroutes sturen. Het is nog duidelijk hoelang de doorgang gestremd blijft aldus de trafficcontroler. Ook de stadbussen rijden via andere routes richting het station.

*** Update  zondag 11-3 19:00***

Inmiddels is duidelijk dat aan aantal leggers van het viaduct vrijdag circa 10 centimeter omlaag kwamen omdat de pilaren waarop ze liggen verzakt waren. Wat de oorzaak daarvan was, is nog niet duidelijk. Hele weekend is er doorgewerkt door aannemer, politie en gemeente. Bleekstraat gaat morgen om 07.00 uur weer open voor fiets en wandelaars. Om 18.00 uur voor overig verkeer.

Bleekstraat VaartscheRijn Spoortviaduct BleekstraatII

Spoortviaduct Bleekstraat

 

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten