Scouting Hoograven druk met Jantje Beton en rommelmarkt

altDe bevers van Scouting Hoograven hebben aanstaande zaterdag (3 maart) een bijzondere opkomst. Iedere bever mag namelijk twee vriendjes of vriendinnetjes meenemen, zodat er met zoveel mogelijk kinderen leuke activiteiten gedaan kunnen worden. Op het programma staat onder andere het maken van een grote stoepkrijttekening, wat dankzij een stoepkrijtdonatie van Jantje Beton mogelijk is gemaakt.

 Jantje Beton is een organisatie die zich inzet voor ondersteuning van jeugdwerk in de buurt. Hierbij valt te denken aan de aanleg van een speelplein, maar ook aan de ondersteuning van jeugdverenigingen. Jantje Beton financiert deze activiteiten onder meer uit de opbrengsten van collectes, waar Scouting Hoograven ook jaarlijks aan mee doet. De eerstvolgende collecte is in de week van 5 tot en maart 10 maart, dus u zult gegarandeerd iemand van de Scouting Hoograven met een collectebus in de wijk  tegenkomen.

Eind maart, om precies te zijn 31 maart, organiseert Scouting Hoograven van 10.00 tot 14.00 uur ook weer de jaarlijkse rommelmarkt. Te koop zijn: curiosa, meubels, elektra, huishoudelijke artikelen, kleding, glas & aardewerk, boeken & platen, speelgoed en nog veel meer. Ook kan er worden deelgenomen aan het Rad van Avontuur, met vele mooie prijzen, en voor de kleintjes is er een schminkhoek.

Heeft u zelf nog spullen over dan kunt u contact opnemen met Rommelmarkt@ScoutingHoograven.nl of 030 – 2885586; dan wordt met u een afspraak gemaakt om deze bij u op te komen halen.

Voor meer info: www.ScoutingHoograven.nl

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten