Vaardige handen gezocht voor beeldende auditie

Beeldende auditie Maître BertrandAanzet ontving de volgende oproep.

In het kader van Het Werklandschap Kruist ICI, een onderzoeksproject voor Utrecht Manifest 2011, biënnale voor social design, zoeken wij mensen die bijzondere dingen kunnen maken, en dit kunnen demonstreren in onze tijdelijke werkruimte aan de Heuveloord 140 (ingang via de parkeerplaats van restaurant LE:EN).

Iedere vaardigheid is voor ons interessant, mits er iets wordt omgezet – mits er iets fysieks gebeurt, dat in beeld gevangen kan worden. We kunnen daar ook samen naar zoeken. Hieronder een lijstje van skills en beroepen waar wij specifiek op zoek naar zijn; het maakt niet uit of je hier professioneel of in je eigen tijd mee bezig bent. Waar het ons om gaat, is mensen ontmoeten die ergens heel erg goed in zijn. De verzamelde vaardigheden gaan we op bijzondere wijze documenteren en in een avontuurlijke database opnemen, de Gouden Rotsoord Gids. Op basis hiervan gaan we nieuwe productiemogelijkheden en kruisbestuivingen testen in Groot Rotsoord en omgeving.

Nieuwe rondes!

  • woensdag 22 februari tussen 11.00 en 14.00 en tussen 17.00 en 19.00
  • donderdag 1 maart tussen 14.00 en 19.00
  • vrijdag 2 maart de hele dag

Als je interesse hebt voor deze vrolijke auditie, mail je gegevens naar:

Marijke Reuvers: info@rotsoord.nu

Voor meer informatie over de achtergrond en visie van Utrecht Manifest, ga naar www.utrechtmanifest.nl

Voor de portretten van de eerste ronde, kijk op www.hetwerklandschapkruist.nl

Ik kijk ernaar uit jullie te ontmoeten!

Sophie Krier

namens het team van Het Werklandschap Kruist ICI

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten