Getuigen gezocht van gewelddadige straatroof (door drie jongens op 24 januari op de ’t Goylaan)

GoylaanFietspadScherpenburglaanGetuigen straatroof gezocht
Op ’t Goylaan heeft vorige week, dinsdagavond 24 januari, een straatroof plaatsgevonden waarvan een vrouw het slachtoffer werd.

24/1 Rond 22.00 uur fietste een 57-jarige vrouw uit Utrecht over het fietspad aan de noordkant van de ’t Goylaan. Zij fietste in de richting van ’t Goyplein. Vóór haar stonden drie jongens op de stoep. Dit was ter hoogte van het Arbeidsbureau-SZW-Wijkbureau Zuid (maar aan de kant van de Scherpenburglaan).

bedreiging met wapen
Toen zij hen passeerde, pakten ze de fiets van de vrouw en schreeuwden ze tegen haar. Eén van de verdachten bedreigde de vrouw met een wapen en wilde haar tas hebben. Toen ze die hadden, renden ze weg en staken de  ’t Goylaan over, langs het Arbeidsbureau in de richting van de Houdringelaan en Vronesteinlaan.

Signalementen:….

MeldMisdaadAnoniemGeweldVerdachte 1: Jongen, tussen de 16 en 19 jaar, licht getinte huidskleur, ongeveer 1.70 cm lang, zwart haar krullend normale lengte, tenger postuur. Gekleed in een donkere jas en droeg een grijze sjaal voor zijn gezicht.

Verdachte 2: Jongen, tussen de 16 en 19 jaar, licht getinte huidskleur, ongeveer 170 cm lang, tenger postuur. Droeg donkere kleding en droeg een donkergrijze sjaal voor zijn gezicht en over zijn hoofd.
Verdachte 3: Jongen, ongeveer dezelfde lengte 1.70 cm en in het donker gekleed.

De politie onderzoekt de straatroof. Getuigen wordt verzocht contact op te nemen met de politie van het district Utrecht stad, via 0900-8844 of anoniem via M: 0800-7000. .

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten