1/2 RTV Utrecht vraagt vandaag aandacht voor lieden die tijdens de jaarwisseling een auto in de fik staken op de ’t Goylaan

GoylaanBrandstichtingJaarwisselingHet RTV Utrecht-programma Bureau Hengeveld vraagt vandaag, 1 februari, vanaf 13.30u aandacht voor een brandstichting in een auto op de ’t Goylaan tijdens de jongste jaarwisseling. Dit gebeurde terwijl er vrij veel mensen op straat waren; daarom hoopt de politie op bruikbare tips.

Bureau Hengeveld is iedere woensdag om 13.30 uur te zien op RTV Utrecht. Daarna elk uur opnieuw tot 07.00 uur de volgende ochtend. De uitzending wordt ook iedere donderdag om 17.05 uur herhaald. Zaterdagavond en zondagavond wordt de uitzending ook nog herhaald op U Stad. Iedere uitzending is een week lang via internet te bekijken.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten