Agenten en politiehond hielden man met gebroken bezemsteel aan op de ’t Goylaan

Man aangehouden
In de nacht van maandag 30 op dinsdag 31 januari werd een man aangehouden, omdat gedacht werd dat hij een mes in bezit had.
Omstreeks 00.25 uur kreeg de politie een melding over een man die met een mes op ’t Goylaan zou staan. Agenten en politiehond Max gingen ter plaatse en troffen de man daar aan. De man, 43 jaar uit Utrecht, werd aangehouden. Bij hem werd geen mes aangetroffen. Wel was hij in het bezit van een gebroken bezemsteel. Mogelijk heeft de getuige dat aangezien voor een mes. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt voor het verstoren van de openbare orde.

Eerder op de dag (maandagmiddag) ….

werd enkele honderden meters verderop (in Lunetten) een vrouw (22) aangehouden voor winkeldiefstal:
Omstreeks 15.00 uur werden agenten naar een winkel aan de Hondsrug gestuurd in verband met een winkeldiefstal. Een getuige had gezien dat een vrouw goederen in een plastic tas stopte en daarmee zonder af te rekenen de winkel wilde verlaten. De getuige sprak de vrouw aan. Agenten hebben de dievegge, een 22-jarige vrouw uit Utrecht, aangehouden. Zij bleek naast de gestolen goederen ook in het bezit te zijn van een busje pepperspray. In het kader van versnelde afdoening werd overleg gepleegd met een Officier van Justitie. De vrouw moest een boete betalen van 370 euro.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten