Experimenteren met de stedelijke vraagstukken van morgen: ROTSLAB, ZÓ 2018

Maak de stad

RotslabLogo2Rotslab realiseert een faciliteit voor iedereen om te kunnen experimenteren met de stedelijke vraagstukken van morgen. Rotslab gelooft in een nieuwe industriële toekomst. Een toekomst waarin mensen zelf in staat zijn hun eigen omgeving te creëren. Vanuit het voormalige industriële gebied Rotsoord gaan we het experiment aan. Samen met u. Tastbare experimenten op aanwijsbare plekken, met aantoonbare effecten.
Rotslab: de survival kit voor een duurzame, stedelijke toekomst.

borrel
Op 3 februari organiseert Rotslab een borrel met voorafgaand enkele korte presentaties waarin we onze visie uiteenzetten en samen met u op zoek gaan naar de invulling van een inhoudelijk programma voor 2012. Graag nodigen we u daarom uit op vrijdag 3 februari om 18.30 in Heuveloord 140, Rotsoord * (* achter LE:EN. De ingang vindt u via het parkeerterrein, links aan de zijkant van LE:EN)
U kunt zich aanmelden voor deze informatieve borrel via: info@rotslab.nl

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten