Reünie de Mgr. Ariënsschool Hoograven

Opzoek naar oud-klasgenoten

Heeft u zin in een bijzonder moment? Nieuwsgierig naar hoe het met uw oud-klasgenoten is gegaan in de afgelopen 50 jaar? Stap dan in een ’tijdcapsule’ en kom naar de reünie van de zesdeklassers uit de schooljaren 1961-1962 en 1962-1963 van de Mgr. Ariënsschool !!!

Klas 1962 foto zonder namen Na een halve eeuw vindt op zaterdag 12 mei 2012 een bijzondere reünie plaats van de zesdeklassers, die in 1962 of in 1963 de Mgr. Ariënsschool, toen gevestigd aan de Duurstedelaan te Utrecht, hebben verlaten. De reünie wordt gehouden in het tijdelijk onderkomen van deze school aan de Pagelaan 1A te Utrecht. De reüniecommissie heeft na veel speurwerk inmiddels met een behoorlijk aantal oud-klasgenoten contact weten te leggen. Het is haar doel om zoveel mogelijk oud-klasgenoten te bereiken en uit te nodigen voor deze bijzondere bijeenkomst.

Bent u ook een van hen en heeft u zin om elkaar weer eens te ontmoeten, stuur dan een mailtje naar: vpa@hetnet.nl  u vermeldt daarin uw naam, adres, telefoonnummer en het jaar waarin u deze school verlaten heeft. De reüniecommissie zal daarna contact met u opnemen en u de informatie toesturen. Telefonisch aanmelden kan natuurlijk ook. Bel dan naar 0599-650132 en spreek, indien niet wordt opgenomen, de boodschap duidelijk in.

Namens de reüniecommissie: Georgette Döderlein de Win

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten