Gezocht: straatrover én getuigen van deze straatroof op de Constant Erzeijstraat (woensdagavond 23.00u 25/1)

Getuigenoproep: straatroof

In de avond van woensdag 25 januari werd een man beroofd van zijn portemonnee. De politie zoekt getuigen.

Omstreeks 23.05 uur kreeg de politie de melding over een straatroof op de Constant Erzeijstraat (Hoograven). Een 27-jarige man uit Utrecht fietste over de Constant Erzeijstraat in de richting van het winkelcentrum aan de ’t Goylaan. Ineens sprong er een man voor de fiets. Hij hield de fiets stevig vast en wilde geld om een telefoontje te plegen. De Utrechter wilde hem geld geven, maar de man griste de portemonnee uit zijn handen en rende weg.

Van de man is een signalement bekend. Het gaat om een lichtgetinte man die tussen 25 en 30 jaar oud is. Hij is tussen 1.60 en 1.75 meter lang en heeft een normaal postuur. Hij heeft kort, zwart, golvend haar dat kort is aan de zijkanten. Hij heeft een licht baardje en een scherpe kaaklijn. De man heeft een verzorgd uiterlijk. Hij was gekleed in een donkere jas en een blauwe spijkerbroek.

De politie is op zoek naar getuigen. Heeft u meer informatie over deze straatroof, neemt u dan contact op via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten