Vandalisme: er sneuvelt te veel glas in Hoograven-Zuid

PagelaanBushalteBIJPagelaanPagelaanSchoolgebouwEen bewoonster van Hoograven-Zuid ergert zich aan vandalistische onverlaten die bij haar in de buurt ruiten ingooien met bakstenen en fietsdynamo’s. Op vrijdag 27/1 ontving Wijkkrant Aanzet de volgende mail van Marieke Feringa:

steeds groter probleem
Wellicht kunnen jullie aandacht besteden aan het steeds groter wordend probleem van ruiten ingooien. Niet alleen een bushokje bij de Pagelaan is nu al zo’n vier keer vernield, vannacht (26/27 jan.) zijn de ruiten van een kleuterklas van de Da Costaschool (ook Pagelaan) in Hoograven ingegooid met bakstenen, eerder ook bij een andere klas.

Woensdagavond (24/1)  rond half zeven zijn bij ons op de Hooft Graaflandstraat vier auto’s de ruiten ingegooid en in andere straten nog meer. Ik heb ook gehoord dat maandag op de Duurstedelaan ruiten van woningen zijn ingegooid. Ik ben benieuwd of de burgemeester weer op bezoek komt zoals in 2008.

fietsdynamo
Een jongetje vertelde tegen mijn man dat ze om de autoruiten kapot te maken een fietsdynamo gebruiken en dat dit nu een trend is om te doen. Er wordt een spelletje gespeeld met de politie lijkt wel.
Nou succes. Ik lees hier namelijk nergens iets over. Misschien bewust wil de politie er bewust geen ruchtbaarheid aan geven, maar als bewoner krijg je het gevoel dat er niets mee gebeurt…

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten