Nachtelijke werkzaamheden bij De Gravin

Afwerken van de keldervloer

Goylaan_Gravin

23 januari zijn de omwonende van t’ Goylaan geïnformeerd middels een schrijven namens het project De Gravin. In de avond en nacht van dinsdag/woensdag (24 en 25 januari) zal buiten de reguliere werktijden de afwerking van de keldervloer plaatsvinden. De tijdsduur zal afhankelijk zijn van de heersende weeromstandigheden.

Voor deze werkzaamheden heeft de uitvoerende projectleiding een vergunning ontvangen van de gemeente Utrecht.

De overlast zal bestaan uit bouwverlichting en het geluid van de vlindermachines, welke de vloer glad afwerken. Er is toegezegd dat de uitvoerder zijn uiterste best zal doen om de overlast zoveel als mogelijk te beperken.

Namens uitvoering “Van Wijnen

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten