60 jaar oude put in Hoograven gevonden

Vervanging riolering Hoograven

De gemeente besteedt veel zorg aan het onderhoud van het rioolstelsel. Onderdeel van het onderhoud is het vervangen van oude rioolbuizen. Jaarlijks wordt 5 kilometer riolering vervangen. Een voorbeeld van een vervangingsproject is Hoograven/Tolsteeg. De riolering is 60 jaar oud en toe aan vernieuwing. In de afgelopen jaren is de riolering in het gebied tussen de Constant Erzeijstraat, ’t Goylaan, de Ridderlaan en de Rijnhuizenlaan al vervangen (fase I en II). Vanaf september 2011 gebeurt dit in Hoograven Noord tussen het Ridderplantsoen en de Turkooislaan (fase III ).De werkzaamheden duren, afhankelijk van de weersomstandigheden, ongeveer een jaar. In de jaren daarna wordt in noordelijke richting verder gewerkt (Tolsteeg).Hoograven_Opgraving

(eerdere foto’s Ridderlaan)

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten