18/1 t/m 29/1 Nationale Voorleesdagen in de Utrechtse bibliotheken (dus ook op Smaragdplein 100)

MamaKwijtBoekVoorlezen aan kinderen prikkelt de fantasie, ontwikkelt taalgevoel en geeft plezier
Tijdens de Nationale Voorleesdagen van 18 t/m 29 januari presenteert de Bibliotheek Utrecht een gevarieerd programma met voorstellingen, poppenkast* (*o.a. op woendagmiddag 25  jan.14.00-15.00u in Bieb Hoograven) , goochelen, voorlezen en knutselen voor kinderen van 2 t/m 5 jaar.

Centraal dit jaar staat ‘Mama kwijt’ van Chris Haughton, over kleine uil die zijn mama kwijt is. Het is gekozen tot het Prentenboek van het jaar. Voorlezen aan kinderen is belangrijk. Het prikkelt de fantasie, ontwikkelt het taalgevoel en bezorgt hun veel plezier. Speciaal voor baby’s, peuters en kleuters zijn er daarom de Nationale Voorleesdagen.

programma
Het hele programma met locaties, data en tijden staat hier en in de speciale folder verkrijgbaar in alle vestigingen. Voor bieb Smaragdplein, kijk hier.

BiebliotheekUtrechtLogoBibliotheekKleineUilVoorleesdagenGratis lidmaatschap
Een jeugdabonnement is gratis en alleen tijdens de Nationale Voorleesdagen hoeft voor kinderen tot 6 jaar geen inschrijfgeld betaald te worden. Als extraatje ontvangen zij het gratis vingerpopje van kleine uil (op=op). De Bibliotheek Utrecht organiseert ook een loterij waarbij iedere jeugdlener elke dag van 18 t/m 29 januari kans maakt op een exemplaar van het Prentenboek met dvd ‘Mama kwijt’. Op de website www.bibliotheekutrecht.nl staat de uitslag van de dagelijkse trekking.

BiblUtrechtVoorlezendagen1Flyer

BiblUtrechtVoorlezendagen2Flyer

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten