13/1 20.30u Musketon: Vlijmscherp & lekker gladjes; Cabaretier Pieter Derks

PieterDerksPortret(Het ‘Carré’ van Lunetten is, al jarenlang, de Musketon. Want behalve buurthuis is de Musketon ook regelmatig Cabaret-Mekka. Herman Finkers was er meerdere malen, Youp van ’t Hek deed er try outs, Micha Wertheim was er. En méér namen gaan we niet noemen.., behalve die van Pieter Derks, die op vrijdag de 13e, 20.30u zijn opwachting maakt in Lunetten. Er schijnen nog kaartjes à €11/€14 te zijn.. Supertalent Derks (zie: videofragmentjes) schreef zijn eigen werftekstje;  da’s makkelijk:…)

HET WERD OOK WEL EENS TIJD
Het artiestendom valt Pieter Derks niet mee. Nog steeds geen doorleefde kop, nog steeds geen rauwe stem, een vrouw die maar niet bij hem weg wil gaan en dan ook nog dat charmante voorkomen, die fijnzinnige grappen en dat muzikale talent. Eigenlijk is het een wonder dat hij er tóch een leuke voorstelling van heeft kunnen maken. Zo zie je maar: ook keurige jongens kunnen rake vragen stellen. Het belooft in zijn derde programma actueler, scherper en grappiger te worden dan u toch al van hem gewend was. Maar dat komt misschien vooral omdat Pieter Derks zelf dit tekstje schreef. Komt u kijken? Mooi. Dat werd ook wel eens tijd.

PieterDerksAffiche

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten