Vanaf heden elke woensdag (behalve 1e van de maand) DAMMEN in de Barkel

Dambord

Voortaan elke woensdagmiddag 13.00-16.00u DAMMEN in de Barkel!

Steeds meer oudere mensen hebben moeite om ‘s avonds met de auto weg te gaan om zijn of haar hobby uit te oefenen. Daarom is het initiatief genomen om op woensdagmiddag de activiteit dammen te organiseren. Iedereen kan daaraan meedoen. Ook personen die nog niets van dammen weten. Wij zorgen er wel voor dat U het leert.

Wij leren U met de klok spelen en hoe je een partij noteert. Er gaat werkelijk een wereld voor U open. De woensdagmiddag is ook geschikt voor de jeugd, zij zijn vrij en kunnen ook komen.

Zo ontmoet jong en oud elkaar. De jeugd houdt ook van spelletjes al is het op de computer. Ik weet zeker als de jeugd komt is de toekomst van de damsport verzekerd. Als zij eenmaal de spelregels weten kunnen ze ook spelen op de computer. Er zijn hele goede damprogramma,s gratis te downloaden. Dit geld natuurlijk ook voor de ouderen.


Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten