4e Verdachte in moordzaak Jan Pott, slager Smaragdplein, aangehouden

JanPott3De politie heeft woensdagavond 4 januari een vierde verdachte aangehouden in verband met de gewelddadige dood van slager Jan Pott op 19 juni 2011

Op zondag 19 juni  werd in een huis aan de Amalia van Solmslaan in Zeist het lichaam van de 80-jarige bewoner Jan Pott aangetroffen. Uit onderzoek bleek dat Jan Pott door een misdrijf om het leven was gekomen. 

Op vrijdag 30 september werden twee verdachten, een 29- en 30-jarige man, bij een tankstation aan de Rijksweg A2, ter hoogte van Breukelen, door een arrestatieteam aangehouden. Daaropvolgend heeft het rechercheteam een derde verdachte, een 27-jarige man uit Utrecht, in zijn woonplaats aangehouden. Intensief rechercheonderzoek heeft nu geleid tot de aanhouding van een vierde verdachte. Het betreft een 33-jarige man uit Vianen. De man wordt verdacht betrokken te zijn bij de dood van slager Pott. 

Het onderzoeksteam kan nog steeds tips gebruiken. Met informatie kunt u terecht op telefoonnummer 0900-8844, tip@utrecht.politie.nl of als u liever anoniem wilt blijven via 0800-7000 Meld Misdaad Anoniem.

(Zie ook: “Jan Pott“)

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten