Ontdek en gebruik een magisch instrument: 10-delige cursus Creatief Schrijven (vanaf vrijdag 27 januari) in Buurthuis De Tol

Schrijf je eigen sprookje
Ontdek al schrijvend je creatieve kern
en maak van je leven een sprookje

Marijke kop (2)

“De kracht van taal is een magisch instrument”, zegt schrijfster/dichteres Marijke Arriëtta Bakker,die publiceerde in tijdschriften en met poëzie op podia stond.
Ze wil die magie als docente delen met 12 deelnemers aan haar 10-delige cursus Creatief (sprookjes) Schrijven in Buurthuis De Tol (vanaf vrijdagmiddag 27 januari):

MarijkeAriettaBakkerBoek poppetjesHou je van sprookjes? Is schrijven je grootste passie? Of denk je juist dat je het niet kan? Iedereen kan meedoen.

schrijvend verkennen
Al schrijvend verkennen we de symbolen uit bekende en minder bekende sprookjes. We onderzoeken hoe jouw innerlijke sprookjeswereld er uit ziet en welke figuren daar leven. We doen verschillende oefeningen om de inspiratie op gang te brengen en te houden. Na tien bijeenkomsten heb je eigen persoonlijke sprookje geschreven of misschien zelfs meerdere.
Als je geïnteresseerd bent: geef je snel op, want het maximum aantal deelnemers is twaalf.

  • Cursus voor volwassenen die geïnteresseerd zijn in schrijven en in sprookjesMarijkeAriettaBakkeronder de regenboog met achtergr.
  • Buurthuis de Tol, Jan van Arkelstraat 55, Hoograven
  • Kosten: introductieprijs: € 45 voor 10 bijeenkomsten 
  • Wekelijks vrijdagmiddag van 14.30 uur tot 16.00
  • Meer informatie en aanmelden bij docente Marijke Arriëtta Bakker, mail: marijkebakker@casema.nl of bel: 030 – 2899193

over Marijke Arriëtta:
Mijn opa was een geweldige verteller. Van hem leerde ik dat de hele wereld bestaat uit verhalen. Iedereen  en alles heeft een verhaal en de kunst is dat zo mooi mogelijk weer te geven. Ik wilde dan ook schrijfster worden en juf, maar dan alleen in taal. Nu ben ik docent Nederlands, schrijfster en dichteres.

passionair
Daarnaast ben ik ook coach en passionair begeleider. Dat is iemand die mensen coacht naar een leven met hart en ziel. In mijn werk wil ik mensen helpen hun creativiteit te hervinden en te stimuleren. De kracht van taal is daarbij een magisch instrument.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten