Aannemer BAM richt werkterrein in bij Opaalweg

ProRail werkt voor het project Randstadspoor aan de spoorverdubbeling tussen Utrecht Centraal en Houten, bouwt station Vaartsche Rijn en vernieuwt station Lunetten. De werkzaamheden zijn in volle gang. (zie ook:Sporen ten zuiden van Utrecht Centraal – Lunetten )

Aannemer BAM richt werkterrein in bij Opaalweg
De aannemer richt begin januari het werkterrein in en plaatst een bouwkeet. Het werkterrein bevindt zich binnen het bestaande bouwterrein langs het spoor ter hoogte van de Opaalweg (links van de voetbalkooi).

Standaard onderhoudswerk aan het spoor
Naast de werkzaamheden voor het project Randstadspoor voert ProRail regulier onderhoud aan de sporen uit. Deze onderhoudswerkzaamheden worden altijd ’s nachts uitgevoerd. 

ProRail verspreidt in een omgeving van 300 meter uit het spoor brieven om de omgeving te informeren over werkzaamheden. Hierin staat informatie over de werkzaamheden die in een straal van 300 meter van het spoor plaatsvinden. Daarom kan het zijn dat u niet altijd over alle werkzaamheden wordt geïnformeerd.

Wilt u op de hoogte wilt blijven van alle bouwactiviteiten en ontwikkelingen aan en langs het spoor bij u de in buurt, kunt u zich abonneren op de digitale nieuwsbrief via randstadspoor@prorail.nl. 

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten