Vrouw gewond en twee auto’s total loss na botsing bij de Oranjebrug

OranjebrugWaalstraastJutfasewegAanrijding met letsel
In de middag van zondag 1 januari vond een aanrijding plaats tussen twee personenauto’s.
Omstreeks 13.00 uur kreeg de politie melding van een aanrijding op de Waalstraat. Een automobiliste die van de Oranjebrug de Waalstraat op wilde rijden kwam in aanrijding met een automobilist die van de Jutfaseweg richting Goylaan reed. De auto’s van beide bestuurders, een 40-jarige vrouw uit Utrecht en een 45-jarige man uit Nieuwegein, waren total-loss en zijn weggesleept. Een ambulance kwam ter plaatse. De vrouw is meegenomen naar het ziekenhuis voor nadere controle.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten