Tieners liepen met luchtbuks rond in Hoograven

Bezit luchtbuks
In de nacht van dinsdag 2 op woensdag 3 januari zijn twee jongens aangehouden voor het bezit van een luchtbuks.
Omstreeks 02.00 uur kreeg de politie de melding dat er in de buurt van de Ridderlaan een tweetal jongens met een geweer zouden lopen. De politie stelde een buurtonderzoek in. Toen beide jongens agenten zagen lopen, vluchtten ze een woning aan de Wickenburglaan in. Agenten volgden de jongens en belden bij de woning aan. In de woning werden allebei de jongens, een 17-jarige jongen uit Utrecht en een 16-jarige jongen uit Nieuwegein, aangetroffen evenals de luchtbuks. Beide jongens zijn aangehouden en in verzekering gesteld. Tegen hen wordt proces-verbaal opgemaakt.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten