Leuke foto’s (door Yvonne Wischhoff) van Kinder Oud & Nieuw 31/12 j.l.

KinderOudNieuwWanSoenVorig jaar op 31 december, terwijl elders in de wijk reeds (al weken lang eigenlijk) zware knallen weerklonken, was er vanaf 19.00u op het pleintje achter Wout’s Bloemenshop (Burg. Smitsstraat bij Restaurant Wan Soen tussen Julianaweg en Vultostraat) een lieflijk tafereeltje te zien: Kinder Oud & Nieuw!
Kleine kids zwaaiden met sterretjes (of keken er gebiologeerd naar) en aten oliebollen. Ouders staken vuurwerk of een bescheiden vuurpijltje af en dronken glühwein. Eind van dit jaar wéér? Hierbij een serie foto’s, gemaakt door Yvonne Wischhoff:

KinderOudNieuwA5

KinderOudNieuwA1

KinderOudNieuwA2

KinderOudNieuwA3


KinderOudNieuwA6

KinderOudNieuwA4

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten