Jongeman (17) met 65 bolletjes cocaïne gearresteerd op het ’t Goyplein

verdovende middelen
In de nacht van vrijdag 30 op zaterdag 31 december hielden agenten twee verdachten aan omdat zij verdovende middelen bij zich hadden.
Rond 02.05 uur controleerden agenten een auto op ’t Goyplein. In de auto zaten twee jongens van 17 en 18 jaar en afkomstig uit Utrecht. Zij bleken bijna zeshonderd euro en zes bolletjes vermoedelijke cocaïne bij zich te hebben. Daarop werd het tweetal aangehouden.

bolletjes in ondergoed
Bij fouillering in het politiebureau bleek de 17-jarige verdachte een etuitje in zijn ondergoed te hebben verstopt. Daarin zaten bijna zestig bolletjes vermoedelijke cocaïne en nog enkele brokken van hetzelfde goedje. Beide verdachten zijn voor nader onderzoek ingesloten.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten