Tafeltennistoernooi in De Tol (27/12) in het AD/UN

Het  AD/Utrechts Nieuwsblad is niet alleen het enige Utrechtse dagblad, maar ook het beste. Het dagelijkse AD-katern ‘Utrecht’ staat bol van nieuws en wetenswaardigheden uit stad & regio. (Wilt u een abonnement? Klik dan hier. Wilt u de AD-stadsredactie tippen? Mail dan: un.stad@ad.nl.)

En: daar waar aanzetnet.nl op ‘3e Kerstdag’ 27/12 schitterde door afwezigheid tijdens het door de Stichting JoU jongerenwerk  (-in wijk Zuid de opvolger van Portes-) georganiseerde tafeltennistoernooi (in de sportzaal van Buurthuis de Tol aan de Jan van Arkelstraat),  was het AD/UN daar wèl present en produceerde het prachtige verslag en de dito foto (van Marnix Schmidt) die hieronder staan:

TafeltennisDeTol

Hoograven* Stichting JoU Jongerenwerk Utrecht hield vandaag een tafeltenniswedstrijd voor 16+ jongeren uit Hoograven in buurthuis De Tol. ‘Weer eens wat anders dan een voetbalwedstrijd, bovendien wordt tafeltennis steeds populairder onder jongeren in Utrecht’, legt organisator Reijco Roseboom uit. De 18 wedstrijddeelnemers werden ingedeeld in poules. De poulewinnaren streden in kruisfinales om een finaleplaats. Na een spannend finale won Mohammed (19) met twee sets tegen één van Jaouad (19). Hij won een cadeaubon van een sportwinkel. De drie beste spelers mogen bovendien deelnemen aan de regionale kampioenschappen tafeltennis. Foto Marnix Schmidt.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten