Vrouw bedreigd met wapen op het Houtensepad (onder viaduct Waterlinieweg)

Straatroof
In de nacht van donderdag 22 op vrijdag 23 december probeerden drie jongens met een wapen een vrouw te beroven. Zij gingen er zonder buit vandoor.
Omstreeks 02.10 uur fietste een 33-jarige vrouw uit Utrecht over de Houtensepad in de richting van het viaduct van de Waterlinieweg. Toen zij bij het viaduct kwam, zag ze drie jongens staan die haar doorgang blokkeerden. Eén jongen bedreigde de vrouw met een wapen, terwijl de andere twee jongens op de uitkijk gingen staan. De jongen eiste geld, maar de vrouw had niets bij zich. Op dat moment kwamen er twee fietsers uit de richting van het Beatrixpark aan. De jongens gingen er toen zonder buit vandoor, in de richting van de Impalastraat.

signalement
Van de daders is een signalement. De man met het wapen had een lichtgetinte huidskleur, was ongeveer 16 jaar oud, ongeveer 1.60 meter lang, had een tenger postuur, een smal gezicht en donkere ogen. Hij droeg een zwarte driekwart jas, een blauwe, wijde spijkerbroek en een zwarte sjaal voor de mond.
Dader twee
had ook een lichtgetinte huidskleur, was ongeveer 16 jaar oud, ongeveer 1.75 meter lang, had een normaal postuur, ook een zwarte driekwart jas met een capuchon over het hoofd en hij had een zwarte sjaal voor de mond.
De derde dader had een lichtgetinte huidskleur, was ook ongeveer 16 jaar oud, ongeveer 1.75 meter lang, had een normaal postuur. Hij droeg een zwarte jas met lichtkleurige bontkraag en ook een zwarte sjaal voor de mond.

De politie verzoekt getuigen van de bedreiging contact op te nemen via 0900-8844. Anoniem melden kan via 0800-7000.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten