Man stal geld van vrouw en verzon ‘straatroof’ op het Smaragdplein op 11/12

SmaragdpleinBeeldZonnegodin_Valse aangifte
Een beroving aan het Smaragdplein waarvan de politie 11 december een aangifte opnam, blijkt te zijn verzonnen.
Een 36-jarige man uit Utrecht deed aangifte van een straatroof. Hij vertelde dat hij een dag eerder om 23.00 uur op het Smaragdplein door drie jongens in zijn nek was geslagen en geld afhandig was gemaakt.

fantasiestraatrovers
De man gaf signalementen van de ‘daders’ op. Die waren vrij specifiek, dus agenten gingen ervan uit dat ze de verdachten op basis hiervan zouden kunnen vinden. De politie nam de zaak in onderzoek. Enige tijd later belde de eigenaresse van het geld de politie. Het bleek dat de man het geld van de vrouw in zijn eigen zak had gestoken en de straatroof verzonnen had. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt voor het doen van valse aangifte

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten