Wethouder Mirjam de Rijk wil u op 19/12 met oliebollen bedanken in een tent op de Opaalweg

Uitnodiging: start Wijkgroenplan Zuid met MirjamdeRijkGLoliebollen en warme chocomel

U bent van harte welkom op maandag 19 december tussen 15.30 en 16.00 uur aan de Opaalweg om met wethouder Mirjam de Rijk het startsein te vieren van de uitvoering van het Wijkgroenplan Zuid. Tent bij bushalte Opaalweg/Robijnlaan/Amethistlaan. De Rijk zal lichtjes in de pas geplante prille boompjes aansteken.

korte bijeenkomst
We staan met oliebollen en warme chocomel vanaf 15.15 voor u klaar. Met een korte bijeenkomst op de Opaalweg zelf -u kunt de speciale tent hiervoor niet missen bij de bushalte vlak voorbij de Robijnlaan- wil de wethouder u bedanken voor uw inzet en betrokkenheid. En vertellen wat er verder nog gaat gebeuren. Ook de gemeentelijke collega’s die samen met u hebben gewerkt aan dit plan zijn aanwezig. chocomel

Ook als u geen tijd heeft gehad om mee te denken, bent u van harte welkom om het resultaat te komen vieren! Komt u ook een kopje chocomel drinken en een oliebol eten? 19 december vanaf 15.15 uur zien we u graag in de speciale tent op de Opaalweg. Om 16.00 uur is de bijeenkomst afgelopen.

(Zie ook:
Website Opaalweg &
Opaalweg op aanzetnet.nl
&
Gemeentelijk wijkbericht over aanleg groenstrook Opaalweg
&
Wijkgroenplan Wijk Zuid &
Parkstrook Opaalweg Uitvoering
&
Lente-impressie Parkstrook Opaalweg
&
Plannen voor bouw woontoren (10 hoog) bij Opaalweg
)

IMG_9408klduurzaamheidsprijs
Wijkgroenplan Zuid is genomineerd voor de provinciale duurzaamheidsprijs. De provincie Utrecht heeft deze wisseltrofee in het leven geroepen om belangrijke voorbeelden van duurzaamheidprojecten onder de aandacht te brengen. 2 Januari is bekend wie de winnaar is.

(Informatie: via wijkgroenplannen@utrecht.nl.)

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten