Schradinova in Tivoli de Helling (17 december 20.15u )

(Update: zie 3 YouTube-filmpjes (door lindavdsalm) van het Schradinova-optreden In Tivoli de Helling: hier & hier & hier)

Begin deze eeuw hing Janne Schra (1981) een briefje op in het Utrechtse Conservatorium. Ze zocht gelijkgestemde zielen om liedjes mee te schrijven en uit te voeren. De rest is geschiedenis**..Hieruit ontstond eerst Room Eleven, een gedeeltelijke solo-carrière, en later: Schradinova. Met het laatste ensemble treedt, de met een zoetgevooisde jazzy zangstem gezegende, Schra op zaterdag 17/12 20.15u op in Tivoli de Helling. Spoedt u derhalve derwaarts (’s ochtends op 17/12 waren er nog kaartjes à € 16,- te koop)

I*L*O*V*E*You
(**Of lees haar biografie en/of lees een recensie van de Schradinova-CD India Lima Oscar Victor Echo You: “Het jazzy geluid dat de liedjes uit haar Room Eleven-periode kenmerkte, heeft plaatsgemaakt voor een wat zwaardere, bombastische sound”.)Schradinova1

schradinovapencilrevolution


Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten