Wederom afsluiting Albatrosstraat (tussen 13 en 15 dec) tbv het spoor en Station Vaartsche Rijn

spoorwerkzVaartscheRijn

De Albatrosstraat wordt ivm spoorwerkzaamheden afgesloten voor alle wegverkeer van dinsdag 13 december vanaf 24.00 uur tot woensdag 14 december 06.00 uur en van donderdag 15 december van 00.00 uur tot donderdag 15 december 06.00 uur.

De werkzaamheden worden‘s nachts uitgevoerd. Het verkeer wordt omgeleid via de Waterlinieweg. Tevens worden verkeersregelaars ingezet om het verkeer ter plaatse te begeleiden. ProRail werkt aan de spoorverdubbeling tussen Utrecht Centraal en Houten en bouwt station Utrecht Vaartsche Rijn. Deze werkzaamheden worden in opdracht van ProRail uitgevoerd door Bouwcombinatie Strukton Infratechnieken – Colijn – Reef en maken deel uit van het project Randstadspoor. De voorbereidende werkzaamheden voor de spoorverdubbeling en de bouw van het station zijn in volle gang. In deze brief vindt u informatie over de geplande werkzaamheden in week 50 (december 2011)

lange betonnen balk
De aannemer plaatst ‘s nachts liggers tussen de Vaartsche Rijn en de Briljantlaan. Deze liggers vormen de ondergrond van het nieuwe spoordek en perrons van de halte Vaartsche Rijn. Een ligger is een lange betonnen balk van ongeveer 23 meter. In totaal worden ongeveer 18 liggers met vrachtwagens aangevoerd. Daarna worden de balken met een kraan op hun plaats gehesen boven de Albatrosstraat.

BovenVaartseRIjnStationAfsluiting  Albatrosstraat
De Albatrosstraat wordt in verband met deze werkzaamheden afgesloten voor alle wegverkeer van dinsdag 13 december vanaf 24.00 uur tot woensdag 14 december 06.00 uur en van woensdag 14 december van 24.00 uur tot donderdag 15 december 06.00 uur. Om zo min mogelijk verkeersoverlast te veroorzaken worden de werkzaamheden ‘s nachts uitgevoerd. Het verkeer wordt omgeleid via de Waterlinieweg. Tevens worden verkeersregelaars ingezet om het verkeer ter plaatse te begeleiden. Er wordt minimale geluidsoverlast en lichtoverlast verwacht.

Meer informatie
Mocht u vragen of klachten hebben over de werkzaamheden, dan kunt u op werkdagen van 08.00 uur tot 20.00 uur bellen met de afdeling Publiekscontacten van ProRail via 0800-7767245 (gratis) of een contactformulier invullen op www.prorail.nl/contactformulier. Het informatienummer is tijdens deze werkzaamheden ook buiten de genoemde uren bereikbaar.
Als u op de hoogte wilt blijven van bouwactiviteiten en ontwikkelingen aan en langs het spoor bij u de in buurt, kunt u zich abonneren op de digitale nieuwsbrief via randstadspoor@prorail.nl. Ook kunt u alles over Randstadspoor lezen op prorail.nl/randstadspoor. Informatie over werkzaamheden van de gemeente Utrecht in uw wijk vindt u op www.utrecht.nl/oost.
Wij vragen uw begrip voor de eventuele overlast die u van bovenstaande werkzaamheden kunt ondervinden.
Met vriendelijke groet,
Tamara van der Horst
Projectcommunicatie ProRail

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten