13/12 Containerbrand Pagelaan

GildeburgRKLTSGildenburgHet schoolgebouw aan de Pagelaan 1 (dat vroeger o.m.de RK-LTS Gildenburg en het PChr. MBO ROC ASA Hoog Sticht Zorg en Welzijn huisvestte) associeren we de laatste tijd toch alleen met leuke zaken? Dat komt omdat het gebouw tijdelijk onderdak biedt aan 3 basisscholen (Da Costa, Hoge Raven en Ariënsschool totdat de nieuwbouw van de Brede School aan Duurstede klaar is). Dat geeft veel levendigheid en evenementen daar bij de voorlaatste halte van Lijn 6 (maandag 12/12 nog toen de FC Utrecht voetballers Duplan en Bovenberg de Da Costaschool bezochten) en soms wat verkeersoverlast….
Enfin: gisterenavond 13/12 vond een onverlaat het nodig om fikkie te steken bij het schoolgebouw; hieronder het politiebericht:

Pagelaan1HooftgrContainer in de brand
Dinsdagavond ontstond brand in een container bij een school. De politie gaat uit van brandstichting en zoekt getuigen.
De politie kreeg omstreeks 19.55 uur een melding dat er brand was uitgebroken in een container op de Pagelaan. Ter plaatse had de brandweer de brand al geblust en bleek uit onderzoek dat het vermoedelijk brandstichting betrof. De politie is op zoek naar getuigen. Heeft u informatie, belt u dan met de politie van district Utrecht stad, tel.: 0900 – 8844.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten