Scoren voor Gezondheid en JOGG-moven met Bovenberg, Duplan en Den Besten (FC – & B& W Utrecht) op de Da Costaschool Hoograven

DuplanBovenbergDenBestenDaCostaTwitterVoor het project Scoren voor Gezondheid tekenen basisschoolkinderen samen met spelers en speelsters van FC Utrecht een contract waarin ze afspraken maken om gedurende een half jaar meer te sporten en te bewegen en gezonder te eten. Aan het eind van die periode worden de kinderen beloond met een sportdag in Stadion Galgenwaard.

Daan & Duplan
In het kader daarvan togen de FC-spelers Daan Bovenberg en Edouard Duplan, één dag na hun 2-2 gelijke spel tegen  Feyenoord, op maandagmorgen 12/12 naar de Da Costaschool op de Pagelaan, om daar samen met Rinda den Besten (van het B&W-team) de kinderen te vermaken met o.m. ‘Jogg-move’-dansen.

FC4YOUlogoovergewicht
Over heel Utrecht kampt in 2011 ongeveer 16% van de kinderen met overgewicht. In veel wijken loopt dit percentage zelfs op tot boven de 20%. FC4YOU wil met het project Scoren voor Gezondheid, samen met de gemeente Utrecht en Agis Zorgverzekeringen,  aanzienlijk proberen terug te dringen. 

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten