SociaBol – De Nieuwe Oliebol

De nieuwe oliebol

Utrecht is toe aan een nieuwe oliebol. Daarom rijdt in december de SociaBol Bakfiets (gemaakt door de ARM in Hoograven) rondom het stadscentrum met de hartige oliebol, de TapasBol, met zongedroogde tomaatjes, olijven en pittige kruiden. Natuurlijk wordt ook de traditionele zoete HistorieBol, met krenten en rozijnen, niet vergeten.

SocialBol_Tolsteeg

SociaBol bouwt op sociale media en smartphones. De plek van de SociaBol Bakfiets wordt via GPS live op deze pagina getoond. De locatie wordt automatisch gedeeld via Google Latitude. Je kunt ook betalen met je smartphone, met Bitcoin, PayPal of Twitter.  Oliebollen horen traditioneel bij de tijd van het jaar van cadeaus geven en krijgen. De oliebol is sociaal en SociaBol verdient haar naam pas als de oliebol van en voor iedereen is. Daarom krijgen houders van de Utrechtse U-pas korting. Bovendien worden dagverse oliebollen die niet worden verkocht gedoneerd aan Utrechtse voedselbanken en voorzieningen voor daklozen.

http://www.sociabol.nl/

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten