Derde verdachte aangehouden ivm moordzaak Jan Pott (jarenlang geliefd slager op het Smaragplein)

IMG_4500kl

(Politie maakt arrestatie van 6/12 op 9/12 bekend:)

De politie heeft dinsdagmorgen 6 december een derde verdachte aangehouden in verband met de gewelddadige dood van slager Jan Pott uit Zeist

Op zondag 19 juni werd aan het eind van de middag in een huis aan de Amalia van Solmslaan in Zeist het dode lichaam van de 80-jarige bewoner Jan Pott aangetroffen. Uit onderzoek bleek dat Jan Pott door een misdrijf om het leven was gekomen.

Op vrijdag 30 september werden twee verdachten, een 29- en 30 jarige man, bij een tankstation aan de Rijksweg A2, ter hoogte van Breukelen, door een arrestatieteam aangehouden.

3e verdachte (27)
Dinsdagmorgen heeft het rechercheteam een derde verdachte, een 27-jarige man uit Utrecht, in zijn woonplaats aangehouden. De man wordt verdacht betrokken te zijn bij de dood van de heer Pott. De 27-jarige verdachte zal op vrijdag 9 december worden voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Het onderzoeksteam kan nog steeds tips gebruiken. Met informatie kunt u terecht op telefoonnummer 0900 – 88 44, tip@utrecht.politie.nl of als u liever anoniem wil blijven via 0800-7000 Meld Misdaad Anoniem.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten