4/12 Brandstichting Verlengde Hoogravenseweg. Getuigen gezocht

Op zondagavond 4 december is er brand gesticht bij een gebouw aan de Verlengde Hooggravenseweg.

Omstreeks 19.00 uur ontdekten agenten een brand bij een gebouw aan de Verlengde Hooggravenseweg. Onder andere een deur stond in brand. De brand is geblust, niemand raakte gewond. Eerder op de avond had een medewerker van het gebouw een aantal smeulende kranten, die bij de deur lagen, geblust.

Aan mensen die informatie hebben over de brandstichting, of die rond het tijdstip van de brand verdachte personen in de buurt van het gebouw hebben gezien, wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844, of anoniem via 0800-7000.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten